Onze services

LET OP!! AANKOMENDE ZOMER ZIJN WIJ AL HELEMAAL VOLGEBOEKT!!

 

Wij bieden verschillende standaardservices aan. Waaronder dagopvang, bezoek, wandelen, slapen, logeren en transport. Alles draait om de dieren, dus in overleg zijn wij flexibel om de perfecte oppasservice te verlenen.

 

Vrijblijvende kennismaking

Gratis

Wilt u ons eerst ontmoeten? Dat kan! Neem dan contact met ons op. Dit kan door te mailen of een Facebook Messenger te sturen.


Dagopvang

v.a. € 10,00

De oppassers verzorgen* uw huisdier overdag bij een van ons. De prijs wordt per service berekend.


Bezoek

v.a. €7,50

De oppassers gaan een half uur op bezoek bij u thuis om uw huisdier te verzorgen*. Tijdens een standaardbezoek verzorgt de oppasser de dieren, ruimt de post op en geeft eventueel de plantjes water. U geeft zelf aan in welk dagdeel de oppasser moeten komen. Het is ook mogelijk om meerdere keren per dag langs te komen. De prijs wordt per half uur berekend.


Wandelen

v.a. € 10,00

Een van de oppassers verzorgt* uw huisdier en gaan een half uur met uw dier wandelen. De prijs wordt per half uur berekend.


Slapen

v.a. € 15,00

De oppassers komen aan het eind van de middag bij u thuis en slapen bij uw huisdieren. In de ochtend gaat de oppasser weer weg. Tijdens deze service verzorgt* de oppasser de dieren, ruimt de post op en geeft eventueel de plantjes water. De oppassers zorgen voor eigen eten en vragen toestemming tot het gebruik van de keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. De prijs wordt per service berekend. 


Logeren

v.a. € 10,00

Een van de oppassers verzorgt* uw huisdier voor een bepaalde tijd bij een van ons. Uw dier komt dus voor een bepaalde periode bij een van de oppassers logeren. De prijs wordt per dag berekend.


Transport

v.a. € 10,00

Een van de oppassers zorgt ervoor dat u met uw dier van A naar B komt. De prijs wordt per uur berekend.


Fulltime

v.a. € 25,00

De oppasser komt voor een bepaalde tijd in uw huis wonen. Zij verzorgen* uw dieren, ruimen de post op en geven de plantjes water. Zij zorgen voor eigen eten en vragen toestemming tot het gebruik van de keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. De prijs wordt per dag berekend.


Vacht- en nagelverzorging

v.a. € 5,00

Onze oppassers kunnen uw huisdier eventueel helemaal wassen voor het dier naar huis gaat. Daarnaast kunnen onze verzorgers de nagels van uw huisdieren bijknippen. 


Extra service

v.a. € 5,00

Onze oppassers zijn niet vies van huishoudelijke klussen, zoals stofzuigen, dweilen enzovoorts. De prijs wordt per keer per klus berekend en ligt aan het werkoppervlakte.


Reiskostenvergoeding

€ 0,19

Wij vragen een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer voor een service die 5 km van ons vandaan gegeven moet worden. 


*Verzorgen huisdier

Onder het verzorgen van dieren verstaan wij het zorgen voor vers water, eten en het schoonmaken/opruimen van ontlasting, dus ook de kattenbak, een hok, een kooi of de stal.


 

 

Heeft u verder nog vragen? SMS of WhatsApp ons dan via 06 27 42 14 30!

 


Benieuwd naar wat het u gaat kosten? Neem dan contact met ons op en vraag om een prijsopgaaf wat persoonlijk wordt afgestemd op uw wensen en dat van uw huisdier(en)!